Kumppanit

Korkeakoulujen IT-päivät
16. – 17.11.2021, Turku

Aitiopaikka vuoden
tärkeimmässä tapahtumassa

Kumppaninamme saat aitiopaikan korkeakoulujen IT-ammattilaisten merkittävimmässä vuosittaisessa tapahtumassa. Puitteina toimii moderni Kupittaan kampuksemme Suomen suurimman kampusalueen ytimessä keskellä Turun tiedepuistoa.


Korkeakoulujen IT-päivät kokoaa Suomen ammattikorkeakoulujen ja yliopistojen IT-asiantuntijat, päättäjät ja yhteistyökumppanit yhteen. Perinteikäs tilaisuus järjestetään jo 43. kerran.

Tänä vuonna korkeakoulujen IT-päivät järjestetään Turussa Kupittaan kampuksella 16. – 17.11.2021.

Odotamme paikalle yli 500 osallistujaa.

Lisätietoja:
Juha Venho, p. 050 598 5653, email it2021@turkuamk.fi
Liisa Åkerfelt, p. 0400 740 279, email info@aboaservices.fi

Aitiopaikan näkyvyyttä Turun tiedepuiston sydämessä

Suomen korkeakoulujen IT-toimijat koolla. Tavoitat ammattilaisten kovimman kärjen sekä päätöksentekijät kautta maan. Tapahtuma on vuosittainen must, eikä ihme.


IT-päivät kokoaa ainoana alan kärki-asiantuntijat ja johtajat näin laajalti. Se on koettavissa vain paikan päällä, esityksiä ei voi seurata verkon välityksellä. Modernit tilamme medianäyttöineen mahdollistavat vahvan näkyvyyden yrityksellenne. Iltajuhla luo puitteet rentoon keskusteluun ja uusien yhteistyöverkostojen kehittämiseen.


Paikkoja on rajoitetusti ja ne täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.
Toimithan siis nopeasti!

Yhteistyökumppanuuden vaihtoehdot:

GOLD pääyhteistyökumppanipaketti

Hinta: 7 000 EUR (+ ALV 24 %)

 • näyttelytila 4x2m
 • näkyvyys sisääntuloaulassa (roll-up)
 • esitepöytä ja 1 – 4 tuolia

Näkyvyys tapahtuman markkinoinnissa ja viestinnässä

 • logo + esittelyteksti tapahtuman verkkosivustolla (250 merkkiä + linkki yrityksen verkkosivuille)
 • näkyvyys markkinointimateriaalissa (sis. logo)
 • yhteistyökumppanin logo kaikessa markkinointimateriaalissa
 • logonäkyvyys tapahtumapaikalla Turun AMK:n tiloissa
 • Yritysesittely IT2021-tapahtuman mobiiliapissa powered by Tuudo
 • 30 s. näkyvyys tapahtuman mediaseinällä haluamallenne materiaalille (video/valokuva/teksti)30 kertaa tapahtuman aikana

Näkyvyys tapahtuman ohjelmassa

 • mahdollisuus 25 min case-esitykseen (ei myyntipuheenvuoro) yhdessä sovitusta aiheesta järjestäjän määrittelemänä aikana tapahtuman ohjelmassa

Näytteilleasettajat

 • näytteilleasettajan edustajat 4 kpl (extra osallistujat maksavat normaalin osallistumismaksun)
 • tapahtumaan sisältyvät lounaat ja taukokahvit (max. 4 hlöä)
 • 4 lippua iltajuhlaan

Mahdollisuus esipäivätapahtumaan

 • Tilaisuuden järjestäjä osoittaa 20-30 hengen tilan esipäivänä 15.11.2021 klo 12-17 mahdollista pääyhteistyökumppanin omaa asiakastapahtumaa varten

SILVER yhteistyökumppanipaketti

Hinta: 4 000 EUR (+ ALV 24 %)

 • näyttelytila 2x2m
 • esitepöytä ja 1 – 2 tuolia

Näkyvyys tapahtuman markkinoinnissa

 • logo + esittelyteksti tapahtuman verkkosivustolla (250 merkkiä + linkki yrityksen verkkosivuille)
 • näkyvyys markkinointimateriaalissa (sis. logo)
 • logonäkyvyys tapahtumapaikalla Turun AMK:n tiloissa
 • Yritysesittely IT2021-tapahtuman mobiiliapissa powered by Tuudo
 • 15 s. näkyvyys tapahtuman mainosnäytöillä haluamallenne materiaalille (video/valokuva/teksti) 30 kertaa tapahtuman aikana

Näytteilleasettajat

 • näytteilleasettajan edustajat 2 kpl (extra osallistujat maksavat normaalin osallistumismaksun)
 • tapahtumaan sisältyvät lounaat ja taukokahvit kahdelle yrityksen edustajalle
 • 2 lippua iltajuhlaan

GOLD pääyhteistyökumppanit

Eduix Oy

Olemme taloudellisesti vakavarainen ja kasvava yritys täynnä ohjelmistoalan ammattilaisia. Suurin osa asiakkaistamme toimii korkeakoulusektorilla Suomessa ja muissa Pohjoismaissa. Toimintamme kulmakiviä ovat vastuullisuus, läpinäkyvyys ja kestävyys.

Funidata Oy

Funidata tarjoaa jatkuvasti kehittyviä opiskelun ja opetuksen palveluita korkeakouluille. Olemme asiakasyhteisöllemme strateginen kumppani tuotettaessa, kehittäessä ja ylläpidettäessä ympäristöjä ja palveluja opiskelun, opetuksen ja hallinnon tarpeisiin.

Ilona IT Oy

Ilona IT on oppimisen teknologiaratkaisujen asiantuntija. IT-päivillä haluamme esitellä mm. uuden Signpost-ratkaisun lisenssien hallintaan ja ohjelmistojen jakeluun, Adobe Sign -sähköisen allekirjoituksen, uudet Turnitin-plagiointiratkaisut ja Ilonan uudet in-a-box-ratkaisut. Nähdään!


SILVER yhteistyökumppanit


Arter Oy

Arter on suomalainen ratkaisutalo, jonka juuret ovat laadunhallinnassa. Tarjoamme ohjelmistoja, asiantuntija- sekä koulutuspalveluita liiketoiminnan kehittämiseen – esimerkkinä kokonaisarkkitehtuurin työkalu ARC-ohjelmisto. Muutosta laadun ehdoilla jo 20 vuoden kokemuksella.

F-Secure Oyj

F-Secure on johtava kyberturvallisuusyhtiö, joka on kolmen vuosikymmenen ajan edistänyt kyberturvallisuuden innovaatioita. F-Secure suojaa ratkaisuillaan yrityksiä ja kuluttajia niin kehittyneiltä kyberhyökkäyksiltä ja tietomurroilta kuin laajalle levinneiltä kiristyshaittaohjelmien tartunnoilta.

Moonsoft Oy

Moonsoft Oy on suomalainen tietokoneohjelmistojen konsultoivaan myyntiin, kuten lisenssien hallintaan ja tietojärjestelmien integrointiin erikoistunut yritys. Myymme tietokoneohjelmistoja oppilaitosten sekä julkishallinnon tarpeisiin kaikilta mer­kittäviltä valmistajilta

Netum Oy

Jotta voi luoda uutta, pitää ymmärtää vanhaa.

CSC – Tieteen tietotekniikan keskus Oy

CSC on suomalainen, valtion ja korkeakoulujen omistama tietotekniikan osaamiskeskus. Tuotamme kansainvälisesti korkeatasoisia ICT-asiantuntijapalveluita tutkimukselle, koulutukselle, kulttuurille, julkishallinnolle ja yrityksille niin, että ne voivat menestyä ja tuottaa etua koko yhteiskunnalle.

Digia Oyj

Digia on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka on toimittanut palveluitaan korkeakouluille jo lähes 15 vuotta. Toimitamme noin 15 nykyiselle korkeakouluasiakkaallemme mm. Microsoft Dynamics 365 CRM -ratkaisuja, integraatio- ja API-palveluita sekä talouden- ja toiminnanohjausta.

Studyo Oy

Studyo on Suomen nopeimmin kasvavia koulutustoimialan start-upeja.

Tarjoamme asiakkaillemme ihastuttavia tuotteita – kuten Atomi, Massa, Valo ja Spark – sekä osaavaa, mutkatonta ja sitoutunutta konsultointia.

Toimimme joka päivä arvojemme mukaan rehellisesti, arvostaen ja jatkuvasti oppien.

Reportronic / Sebitti Oy

Yhdessä järjestelmässä hankehallinto ja työajanseuranta. Selainpohjainen järjestelmä käytössä useilla korkeakouluilla ympäri Suomen. Järjestelmää kehitetään tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa.

Hansel Oy

Hansel on julkisen sektorin hankintatoimen uudistaja ja kehittäjä. Palvelujemme ytimen muodostavat yhteishankintasopimukset. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme hankintojen kilpailutus- ja asiantuntijapalveluita. Avainsanoja toiminnassamme ovat vastuullisuus ja digitaalisuus.

Rediteq Oy

Rediteq on 1991 perustettu ohjelmistoalan yritys. Kehitämme 30 vuoden kokemuksella ohjelmistoratkaisuja koulutuksen, opiskelijoiden ja osaamisen hallintaan. Keihäänkärkituotteemme on harjoittelun ohjaukseen, seurantaan ja dokumentointiin käytettävä mobiili Study@ -oppimisalustamme.

Pulsen Integration Oy

Identiteetin- ja pääsynhallinta (IAM), muodostaa elintärkeän perustan, kun oppilaitoksissa kehitetään uusia digitaalisia palveluja, parannetaan käyttäjäkokemusta sekä tietoturvaa.
Pulsen Integration Oy:n IAM kokonaispalvelut oppilaitoksille takaavat modernin identiteetin- ja pääsynhallinnan.

Front AI

Front AI on älykkäiden asiakaspalveluratkaisujen edelläkävijä, joka on erikoistunut luonnollista kieltä ymmärtäviin oppiviin palvelubotteihin. Yritys tarjoaa asiakkailleen alansa johtavia keskustelevaan tekoälyyn perustuvia ratkaisuja, jotka parantavat asiakaspalvelua.

itslearning Oy

itslearning on perustettu Norjassa vuonna 1999 ja vuodesta 2019 osa Sanoma Learningia. Olemme johtava oppimisympäristöpalvelujen tuottaja Euroopassa. Tarjoamme markkinoiden parhaan pedagogisen LMS-ympäristön, palvelut ja tuen (tavoitettavuus 99,99%).

Microsoft

Digivisio 2030

Praecom Oy

Praecom on ICT-palvelutalo, joka tarjoaa älykkäitä ratkaisuja työ- ja oppimisympäristöjen kehittämiseen.
Meiltä saat kommunikaatio-, näyttöviestintä-, esitystekniikka- ja IT-palvelut.
Asiakkaanamme on toistakymmentä korkeakoulua mm. Turun AMK, Novia sekä Itä-Suomen, Lapin ja Turun yliopistot.

HPE Aruba & Tech Data

Aruba a Hewlett Packard Enterprise Company on johtava seuraavan sukupolven verkkoratkaisujen valmistaja.

Tech Data on moderni lisäarvojakelija. Toimitamme monipuolisia IT-ratkaisuja ympäri maailmaa.


Turun tiedepuisto sijaitsee kävelyetäisyydellä Turun keskustasta, Kupittaan rautatieaseman ja Helsingin moottoritien välittömässä läheisyydessä.

Alueella toimivat Turun ammattikorkeakoulun ohella Turun Yliopisto, Åbo Akademi, Diakonia-ammattikorkeakoulu sekä yli 400 muuta organisaatiota ja yritystä, jotka työllistävät yhteensä lähes 16 000 ihmistä. Opiskelijoita korkeakouluissa on noin 35 000. ICT-alan koulutus-, tutkimus- ja yritystoiminta keskittyy Turussa vahvasti juuri tiedepuiston alueelle.