Kumppanit


GOLD pääyhteistyökumppanit

Eduix Oy

Olemme taloudellisesti vakavarainen ja kasvava yritys täynnä ohjelmistoalan ammattilaisia. Suurin osa asiakkaistamme toimii korkeakoulusektorilla Suomessa ja muissa Pohjoismaissa. Toimintamme kulmakiviä ovat vastuullisuus, läpinäkyvyys ja kestävyys.

Funidata Oy

Funidata tarjoaa jatkuvasti kehittyviä opiskelun ja opetuksen palveluita korkeakouluille. Olemme asiakasyhteisöllemme strateginen kumppani tuotettaessa, kehittäessä ja ylläpidettäessä ympäristöjä ja palveluja opiskelun, opetuksen ja hallinnon tarpeisiin.

Ilona IT Oy

Ilona IT on oppimisen teknologiaratkaisujen asiantuntija. IT-päivillä haluamme esitellä mm. uuden Signpost-ratkaisun lisenssien hallintaan ja ohjelmistojen jakeluun, Adobe Sign -sähköisen allekirjoituksen, uudet Turnitin-plagiointiratkaisut ja Ilonan uudet in-a-box-ratkaisut. Nähdään!

Nutanix

Markkinoiden suosituin HCI laajenee pilviin. Kaikki palvelut yhdeltä alustalta yksinkertaisesti ja automatisoiden. Mukana nyt myös Red Hat.


SILVER yhteistyökumppanit


Arter Oy

Arter on suomalainen ratkaisutalo, jonka juuret ovat laadunhallinnassa. Tarjoamme ohjelmistoja, asiantuntija- sekä koulutuspalveluita liiketoiminnan kehittämiseen – esimerkkinä kokonaisarkkitehtuurin työkalu ARC-ohjelmisto. Muutosta laadun ehdoilla jo 20 vuoden kokemuksella.

F-Secure Oyj

F-Secure on johtava kyberturvallisuusyhtiö, joka on kolmen vuosikymmenen ajan edistänyt kyberturvallisuuden innovaatioita. F-Secure suojaa ratkaisuillaan yrityksiä ja kuluttajia niin kehittyneiltä kyberhyökkäyksiltä ja tietomurroilta kuin laajalle levinneiltä kiristyshaittaohjelmien tartunnoilta.

Moonsoft Oy

Moonsoft Oy on suomalainen tietokoneohjelmistojen konsultoivaan myyntiin, kuten lisenssien hallintaan ja tietojärjestelmien integrointiin erikoistunut yritys. Myymme tietokoneohjelmistoja oppilaitosten sekä julkishallinnon tarpeisiin kaikilta mer­kittäviltä valmistajilta

Netum Oy

Netum on vahvasti kasvava IT-palvelutalo, jolla on yli 20 vuoden kokemus vaativista IT-hankkeista. Netum tarjoaa mm. Peppi-ylläpitoa ja kehitystä, tiedolla johtamisen ratkaisuja, tietoturvakonsultointia ja integraatioita. NetumDUXin avulla hallitaan it-laiteomaisuuden elinkaarta ja taloutta.itää ymmärtää vanhaa.

CSC – Tieteen tietotekniikan keskus Oy

CSC on suomalainen, valtion ja korkeakoulujen omistama tietotekniikan osaamiskeskus. Tuotamme kansainvälisesti korkeatasoisia ICT-asiantuntijapalveluita tutkimukselle, koulutukselle, kulttuurille, julkishallinnolle ja yrityksille niin, että ne voivat menestyä ja tuottaa etua koko yhteiskunnalle.

Digia Oyj

Digia on ohjelmisto- ja palveluyritys, joka on toimittanut palveluitaan korkeakouluille jo lähes 15 vuotta. Toimitamme noin 15 nykyiselle korkeakouluasiakkaallemme mm. Microsoft Dynamics 365 CRM -ratkaisuja, integraatio- ja API-palveluita sekä talouden- ja toiminnanohjausta.

Studyo Oy

Studyo on Suomen nopeimmin kasvavia koulutustoimialan start-upeja.

Tarjoamme asiakkaillemme ihastuttavia tuotteita – kuten Atomi, Massa, Valo ja Spark – sekä osaavaa, mutkatonta ja sitoutunutta konsultointia.

Toimimme joka päivä arvojemme mukaan rehellisesti, arvostaen ja jatkuvasti oppien.

Reportronic / Sebitti Oy

Yhdessä järjestelmässä hankehallinto ja työajanseuranta. Selainpohjainen järjestelmä käytössä useilla korkeakouluilla ympäri Suomen. Järjestelmää kehitetään tiiviissä yhteistyössä asiakkaiden kanssa.

Hansel Oy

Hansel on julkisen sektorin hankintatoimen uudistaja ja kehittäjä. Palvelujemme ytimen muodostavat yhteishankintasopimukset. Lisäksi tarjoamme asiakkaillemme hankintojen kilpailutus- ja asiantuntijapalveluita. Avainsanoja toiminnassamme ovat vastuullisuus ja digitaalisuus.

Rediteq Oy

Rediteq on 1991 perustettu ohjelmistoalan yritys. Kehitämme 30 vuoden kokemuksella ohjelmistoratkaisuja koulutuksen, opiskelijoiden ja osaamisen hallintaan. Keihäänkärkituotteemme on harjoittelun ohjaukseen, seurantaan ja dokumentointiin käytettävä mobiili Study@ -oppimisalustamme.

Pulsen Integration Oy

Identiteetin- ja pääsynhallinta (IAM), muodostaa elintärkeän perustan, kun oppilaitoksissa kehitetään uusia digitaalisia palveluja, parannetaan käyttäjäkokemusta sekä tietoturvaa.
Pulsen Integration Oy:n IAM kokonaispalvelut oppilaitoksille takaavat modernin identiteetin- ja pääsynhallinnan.

Front AI

Front AI on älykkäiden asiakaspalveluratkaisujen edelläkävijä, joka on erikoistunut luonnollista kieltä ymmärtäviin oppiviin palvelubotteihin. Yritys tarjoaa asiakkailleen alansa johtavia keskustelevaan tekoälyyn perustuvia ratkaisuja, jotka parantavat asiakaspalvelua.

itslearning Oy

itslearning on perustettu Norjassa vuonna 1999 ja vuodesta 2019 osa Sanoma Learningia. Olemme johtava oppimisympäristöpalvelujen tuottaja Euroopassa. Tarjoamme markkinoiden parhaan pedagogisen LMS-ympäristön, palvelut ja tuen (tavoitettavuus 99,99%).

Microsoft

Microsoft enables digital transformation for the era of an intelligent cloud and an intelligent edge. Its mission is to empower every person and every organization on the planet to achieve more.

Digivisio 2030

Suomi elää monipuolisesta osaamisesta. Maailman muuttuessa oppiminen ja osaaminen saavat muotoja, joita emme osaa vielä kuvitella. Digivisio 2030 -hankkeessa suomalaiset korkeakoulut rakentavat yhdessä oppimiselle tulevaisuutta.

Praecom Oy

Praecom on ICT-palvelutalo, joka tarjoaa älykkäitä ratkaisuja työ- ja oppimisympäristöjen kehittämiseen.
Meiltä saat kommunikaatio-, näyttöviestintä-, esitystekniikka- ja IT-palvelut.
Asiakkaanamme on toistakymmentä korkeakoulua mm. Turun AMK, Novia sekä Itä-Suomen, Lapin ja Turun yliopistot.

HPE Aruba & Tech Data

Aruba a Hewlett Packard Enterprise Company on johtava seuraavan sukupolven verkkoratkaisujen valmistaja.

Tech Data on moderni lisäarvojakelija. Toimitamme monipuolisia IT-ratkaisuja ympäri maailmaa.

Lunni Oy

Lunni on joustava laiterekisteri IT laitteiden ja kaluston hallintaan. Laiterekisteri on integroitavissa tehokkaasti ja sen ulkoasu & työn kulut voidaan mukauttaa.

Vastaamme mm. kysymyksiin; Mitä laitteita? Paljonko? Kenellä? Milloin palautettu? Näkyvyys minun vastuulla oleviin laitteisiin APP.

Tuudo Oy

Tuudo on Suomen laajimmin käytetty korkeakoulujen mobiiliasiointipalvelu. Tarjoamme Tuudoa avaimet käteen -palveluna ja tehostamme näin sekä korkeakoulujen toimintaa että opiskelijoiden arkea.
NPS-opiskelijatyytyväisyytemme on +60 – Tuudon käyttäjät ovat huipputyyväisiä.

Candour Oy

Candour Oy tarjoaa ratkaisuja ja palveluja yksilöiden tunnistamiseen biometrisesti.
Candour -palvelut ovat saatavilla SaaS palveluina, mutta toimitamme myös tunnistautumisratkaisuja white label -periaatteella mukautettuna asiakkaidemme prosesseihin.

Rackspace Technology & AWS

Rackspace Technology® and Amazon Web Services (AWS) can help guide you on your cloud transformation journey to automate and secure your environment while also optimising data management.